logo-svart
råbust_rosso

Hösten 2023 slår både restaurangen Trattoria Rosso samt caféet Råbust Food Bar upp dörrarna i kontorshuset nova. Med detta utökas servicen ytterligare i attraktiva Järva Krog där det sedan innan finns ett flertal uppskattade restaurangkoncept, gym, hotell och där många företag har valt att etablera sig.

Ristorante Trattoria Rosso kommer att servera en väl utvald italiensk meny men kommer även att erbjuda catering, take away och italienska delikatesser i sin deli. Samtidigt öppnar även Råbust Food Bar. Här kommer kunderna erbjudas nybakt bröd och bakverk, färskmalet kaffe, smoothies, juicer samt hälsosamma luncher.

En ytterligare efterfrågad nyhet är att nova kommer erbjuda en receptionstjänst där kontorshyresgäster kan få hjälp med ett brett utbud av service och tjänster och som välkomnar alla besökare till nova.  

Vi på NCC ser fram emot hösten 2023 och önskar Trattoria Rosso och Råbust Food Bar varmt välkomna till Järva Krog!

Linje

Relaterade nyheter

2023-05-04

NCC välkomnar flera nya hyresgäster till Järva Krog

Tillbaka till startsidan NCC har tecknat hyresavtal med två nya hyresgäster om totalt cirka 1 000 kvadratmeter kontorsyta i Nova och i intilliggande K11 i Järva Krog. I Nova har LINAK, som producerar elektriska linjära ställdonssystem, tecknat hyresavt...
2023-01-12

Nova miljöcertifieras för projekteringsskedet

Tillbaka till startsidan Nova har ett stort fokus på välbefinnande och hållbarhet. Arbetet med att miljöcertifiera byggnaden är ett viktigt verktyg för att säkerställa detta. Nova har nu erhållit preliminär BREEAM-certifiering nivå Excellent för projekt...

Vill du veta mer om Nova?

Vi hjälper dig gärna!

KONTAKTPERSON FÖR UTHYRNING

Irene Öman

Irene Öman

Kundansvarig,
NCC Property Development

+ 46 72 519 01 98
Skicka mail