logo-svart
motonet linak top bottom

NCC har tecknat hyresavtal med två nya hyresgäster om totalt cirka 1 000 kvadratmeter kontorsyta i Nova och i intilliggande K11 i Järva Krog.

I Nova har LINAK, som producerar elektriska linjära ställdonssystem, tecknat hyresavtal avseende cirka 600 kvadratmeter kontorslokaler på våning 5 av 10. LINAK tillträder lokalerna i juni 2024.

– Vi valde Nova i Järva Krog främst på grund av det geografiska läget och de goda allmänna kommunikationerna. Att vi även har fått mycket stöd och bra coaching från NCC som varit mycket lyhörda under beslutsprocessen är också en starkt bidragande faktor till beslutet, säger Rikard Johansson, vd på LINAK.

I K11 kommer Motonet, en finsk detaljhandelskedja som ska etablera sig i Sverige, tillträda sina nya kontorslokaler i februari 2023. Lokalen är på cirka 400 kvadratmeter.

– Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas där vi just nu befinner oss i starten av en expansion i Sverige. Ett attraktivt och lättillgängligt läge, toppmoderna arbetsplatser och en tydlig hållbarhetsprofil var några viktiga faktorer som gjorde att vi valde Järva Krog och K11 som platsen för vårt nya Sverigekontor där vi kan växa och trivas, säger Johan Ljung, vd för Motonet AB.

NCC hälsar både LINAK och Motonet varmt välkomna till Järva Krog!

NOVA Illustrationer Nytt Kontor Järva Krog

Linje

Relaterade nyheter

Vill du veta mer om Nova?

Vi hjälper dig gärna!

KONTAKTPERSON FÖR UTHYRNING

Irene Öman

Irene Öman

Kundansvarig,
NCC Property Development

+ 46 72 519 01 98
Skicka mail