logo-svart

NCC välkomnar Daikin till Nova!

_DSC1133-TRYCK – kopia (2)

Nu har Daikin, en global aktör inom värme, kyla, ventilation, luft och kylteknik, tillträtt sina lokaler i NCC:s kontorshus Nova i Järva Krog. Avtalet omfattar ca 1200 kvm kontor för Daikins anställda samt ca 380 kvm Experience center som inrymmer både ett showroom för privatpersoner och ett utbildningscenter för installatörer och kyltekniker.

”I vår senaste medarbetarundersökning framgick det att det nya kontoret är mycket uppskattat. En ökad trivsel och närvaro är påtaglig efter flytten och vi ser att allt fler kommer in och jobbar, vilket är jättekul. Det nya kontoret, återspeglar Daikins engagemang i att utveckla support och service till sina kunder samtidigt som det erbjuder medarbetarna en attraktiv, aktivitetsbaserad och kreativ arbetsmiljö.” säger Camilla Meyer, marknadschef på Daikin Sweden.

Varmt välkomna till nova önskar vi på NCC!

Logo Daikin

Linje

Relaterade nyheter

2023-05-04

NCC välkomnar flera nya hyresgäster till Järva Krog

NCC har tecknat hyresavtal med två nya hyresgäster om totalt cirka 1 000 kvadratmeter kontorsyta i Nova och i intilliggande K11 i Järva Krog. I Nova har LINAK, som producerar elektriska linjära ställdonssystem, tecknat hyresavtal avseende cirka 600 kva...

Vill du veta mer om Nova?

Vi hjälper dig gärna!

KONTAKTPERSON FÖR UTHYRNING

Irene Öman

Irene Öman

Kundansvarig,
NCC Property Development

+ 46 72 519 01 98
Skicka mail